Reinli Fritidsklubb

Styret i Reinli Fritidsklubb består av Jan André Bøhn og Rune Larheim.

 

Nederst på siden vil det fortløpende bli lagt ut bilder fra aktivitetene.


Høsten 2013

Torsdag 10. oktober hadde Reinli Fritidsklubb bowling for alle medlemmene, på Fagernes Bowling. 23 barn var med og gjorde dette til en trivelig kveld. Etter en runde med bowling var det pizza og brus, på bildene er en fornøyd gjeng - Reinli's fremtid Takk til alle foreldre som bidro til å kjøre ungene opp til Fagernes.

Svømmehallen har åpnet igjen og høsten vil i utgangspunktet bli brukt til svømming. Mulig vi får til noen aktiviteter i samfunnssalen, og vi avslutter som vanlig før jul med juledisko. Følg linken nedenfor for å se alle bildene fra bowlingen 10. oktober.

 

Vinteren 2013

I vinter har Reinli Fritidsklubb aktivisert ungene i Reinli i svømmehallen på SAUS og i barnebakken i Stavadalen Skisenter. Begge aktiviteter har har vært svært populære. Svømmekveldene har hatt mellom 10 og 15 deltakere, mens på skikveldene har det vært rundt 20 barn. Siste skikveld, torsdag 14. april, var det 9 unger som trosset det dårlige været, som mest sansynlig ble den siste skikvelden for i år. Svømming på SAUS vil starte opp igjen, og ettersom Fagernes Bowling reåpner vil vi avslutte med den tradisjonelle bowlingkvelden på Fagernes i juni. Mer informasjon om bowling vil bli sendt ut til medlemmene.

Klikk på linken nedenfor for å se flere bilder fra Stavedalen.

 

Høsten 2012

I høst har Reinli Fritidsklubb hatt svømming på SAUS, og tradisjonen tro var det juledisko i Skolehuset i Stavadalen. Ca. 15 barn har vært med på svømming, og 28 unger var med og lagde en hyggelig kveld i Stavadalen 7. desember. Bilder og videoer fra aktivitetene finner du nederst på denne siden.

Fagernes Bowling er fortsatt stengt og vi jobber med å finne en erstatning til den årlige avslutningen på skoleåret.

STYRET ØNSKER ALLE EN RIKTIG GOD JUL!

Bowling med fritidsklubben

Fagernes Bowling er dessverre stengt og det jobbes med å få tak i nye leietakere. Derfor fikk vi ikke arrangert bowling før sommerferien. Styret beklager dette men vi håper at Fagernes Bowling snart får nye leietakere, og at vi kan ha vår årlige bowling og pizza etter skolestart til høsten. De som da begynner i 8. klasse får selvfølgelig være med. Noen nye bilder er lagt ut nederst på denne siden.

Styret ønsker alle medlemmer en riktig god sommer.

Våren 2012

Fritidsklubben startet med skiaktiviteter i Stavadalen Skisenter torsdag 8. mars. Det var en veldig populær og vellykket aktivitet med 16 påmeldte barn som stod i en nypreparert bakke etter nattens snøfall, sammen med noen ivrige foreldre. Jan Andrè Bøhn styrte heisen med stø hånd og regulerte hastigheten etter nivået til deltakerne. De tøffeste guttene holdt på til klokken 19:30 selv om det ble mørkt. Men det ble dessverre med denne ene kvelden, det ble mildt og snøen forsvant. Uken etter var det bare flekker i bakken, bilder finner du nederst på denne siden.

Styret inviterte medlemmene til en ny runde med svømming i svømmehallen på SAUS etter påske. På grunn av andre aktiviteter, for eksempel er fotballsesongen i gang, er det bare fem påmeldte denne gang. Men vi gjennomfører svømming for disse fem frem til 17. mai. I månedsskifte mai / juni blir det som vanlig bowling på Fagernes for alle medlemmer i Reinli Fritidsklubb.

Vinteren 2012

Reinli Fritidsklubb har i vinter hatt svømming i svømmehallen på SAUS. Siste dag ble torsdag 16. februar siden den påfølgende torsdagen var svømmehallen stengt på grunn av revyen til Bagn IL. Bilder fra svømmehallen finner du nederst på siden.

Etter vinterferien, torsdag 8. mars, starter vi opp med skiaktiviteter i Stavadalen og vil holde på frem til påske. Informasjon er sendt ut på e-post til alle medlemmene og du kan laste den ned ved å klikke her.

Juledisko

Fredag 25. november arrangerte fritidsklubben juledisko i grendehuset i Stavedalen. 18 barn moret seg med musikk, dans og leker. Styret hadde kjøpt inn og serverte brus, pølser, lomper og snacks. Ballongleken, stolleken og "frys" var populære leker, og alle fikk premie. Takk til alle for en flott kveld, og styret som gjorde kvelden mulig. Et utvalg av bildene fra kvelden finner du nederst på denne siden.

Svømming høsten 2011

Vi starter opp med svømming torsdag 3. november klokken 17:30. Deretter blir det svømming hver torsdag klokken 17:30 til 19:00, siste dag er 1. desember. 16 barn er påmeldt og informasjon med vaktliste er sendt ut. Ny vaktliste og nye datoer for svømming etter jul vil komme senere. Er det flere barn i Reinli som vil være med så gi beskjed til Rune Larheim, tlf. 915 13 483 eller e-post rune@rularh.com.

Klikk her for å laste ned siste informasjonsbrev

Fritidsklubben skoleåret 2011 / 2012

Da er det klart for nytt skoleår og fritidsklubben vil starte opp igjen med aktiviteter. Styret hadde møte onsdag 21. september og vi vil prøve å komme i gang med svømming etter høstferien, og en ny runde etter jul. Fredag 25. november blir det juledisko i grendehuset i Stavedalen. Etter vinterferien blir det ski aktiviteter i Stavedalen og det blir kanskje crosskjøring på banen til HK motor i Liagrenda til våren, avhengig av baneforholdene. Vi avslutter skoleåret som vanlig med bowling på Fagernes i mai / juni. Informasjonsbrev vil bli sendt ut i forkant av hver aktivitet. Reinli Fritidsklubb har blitt tildelt midler slik at aktivitetene forhåpentligvis får en minimal egenbetaling.

Fritidsklubben er registrert i Brønnøysund og er også med i Grasrotandelen. Håper så mange som mulig vil knytte sin spillekonto hos Norsk Tipping til Reinli Fritidsklubb, vårt organisasjonsnummer er 992 774 185.

Litt om fritidsklubbens aktiviteter skoleåret 2010 / 2011

Vi begynte skoleåret med crosskjøring på banen til HK Motor i Liagrenda. Ca. 8 barn var med og kjørte fem tirsdagskvelder i september. Fredag 3. desember var det juledisko i gymsalen på gamle Reinli Skole. 22 barn møtte opp og var med og lagde en flott kveld. 19. januar begynte vi med svømming på SAUS hver onsdag frem til vinterferien, det var mellom 12 og 14 unger som var med hver gang. Stor takk til alle foreldre som stilte opp som badevakter. 8. juni hadde vi avslutning med bowling på Fagernes, ti barn bowlet og koste seg med pizza, og fire foreldre var med som sjåfører.

Fritidsklubben tar en pause nå og kommer sterkt tilbake til høsten.


Her vil det bli lagt ut bilder og videoer fra aktivitetene til fritidsklubben, klikk på bildene for stort format (det nyeste bilde først).

Foto og video: Rune Larheim